site maker

Kuka on Anne?


Luontaishoitaja. Runoilija. Lähihoitaja. Äiti. Ystävä. Marjanpoimija. Puutarhuri. Autonkuljettaja. Kirjanpitäjä. Naapuri. Työkaveri. Kaikkea tätä, joskus jotain muutakin. Siinä mitä teen, pyrin olemaan mukana sydämellä, ilolla ja läsnäololla. Välillä siinä onnistumatta, mutta sen hyväksyen. 

Opiskelin luontaishoitajaksi AK Luontaisterapiaopistossa v.2013-2016. Opiskelu tällä saralla jatkuu läpi elämän.
Luontaishoitajan opintoihin sisältyi shiatsun, vyöhyketerapian ja aromaterapian ohella myös ravintoterapiaa, fytoterapiaa, aurikuloterapiaa, Bachin kukkaterapiaa sekä yrttien käyttöä erilaisissa hauteissa, kääreissä ja kylvyissä.

Luontaishoitajana olen toiminut neljä vuotta, toisen työn ohella. Olen koulutukseltani myös lähihoitaja, osaamisalana vammaistyö, josta minulla on seitsemän vuoden kokemus Tampereen Validia-talolta sekä uutena kokemuksna vanhustyö Akaan kotihoidossa. Aiemmin olen työskennellyt myös kehitysaputyössä Afrikassa ja Brasiliassa hyvin köyhän väestön parissa. Nämä kohtaamiset ja kokemukset ovat omalta osaltaan kasvattaneet minua ihmisenä ja luontaishoitajana.

Aikanaan sain luontaishoidoista paljon apua kroonisiin kipuihin ja vaivoihin sekä itselleni että perheelle, joten koin luonnollisena jatkumona opiskella sitä itse, ja autaa muita sillä tietotaidolla joka minulla on käytössäni. Tätä työtä teen rakkaudesta lajiin!

Runokokoelmani löydät täältä: 

Sanan saattamo 
Pehmeyttä perkele

Luontaishoitaja Anne Turtinen
Osoite

Luontaishoitola Amaon
Siniänmäenkuja 26
37800 Akaa

Yhteystiedot

Anne Turtinen
S-posti: aturtinen@gmail.com
Puhelin: 045-3158941